Barion Pixel

Budapesti Kertimag: A megújult vetőmagok forradalma

budapesti kertimag

A Budapesti Kertimag márkájának büszke forgalmazójaként köszöntjük a kertészkedés szerelmeseit! Az élet törvénye, hogy mindennek meg kell újulnia, és ez igaz a kertészetre is. Az elmúlt évben a Budapesti Kertimag márka számottevő változásokon esett át, amelyek a hagyományok tiszteletével és a modern igényekre való válaszként jöttek létre.

A Budapesti Kertimag története egészen Magyarország első vetőmagkereskedő vállalkozásáig nyúlik vissza, több mint 150 évvel ezelőtt Mauthner Ödön irányítása alatt. Ő volt az, aki létrehozta a hazai vetőmagtermesztést, és Magyarországot nemzetközi szinten is elismert szereplővé tette a kereskedelemben. Az államosítás után a Vetőmag Vállalat alakult meg 1949-ben, amelynek kiskerti márkája a Kertimag lett. A rendszerváltás után pedig ebből alakult ki a Budapesti Kertimag Zrt., amely most a Kertimag Trade Kft. által örökölt tradíciókat viszi tovább a hazai vetőmagkereskedelemben.

A 2020-as év a Budapesti Kertimag számára a teljes megújulás évévé vált. Ennek eredményeként napjainkban teljesen új fajtaválasztékkal és megjelenéssel büszkélkedhet. A kínálatot a piaci igények és a modern kertészkedés követelményei alapján alakították ki, hogy minden kedves kerttulajdonos megtalálhassa a számára tökéletes vetőmagot.

A Budapesti Kertimag vetőmagok ma már nemcsak hagyományokra épülnek, hanem a modern technológiák és kutatások eredményeit is magukban hordozzák. Kiemelt figyelmet fordítanak a környezetbarát és fenntartható gazdálkodásra, valamint a természetes élőhelyek tiszteletben tartására. A vetőmagjaik kiváló minőségűek és garantáltan magas hozamot biztosítanak.

A Budapesti Kertimag és a Kertimag Trade Kft. büszkék arra, hogy folytathatják azt a hagyományt, amelyet Mauthner Ödön elindított annak idején. A megújult kínálatukkal és elkötelezettségükkel arra törekszenek, hogy minden kertész számára elérhetővé tegyék a legjobb vetőmagokat, és hozzájáruljanak a hazai kertészeti hagyományok ápolásához és fejlesztéséhez. Budapesti Kertimag: Ahol a múlt és a jövő találkozik a kertészeti siker érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

error: A tartalom védett!