Barion Pixel

Royal Sluis vetőmag: Minőség és megbízhatóság a magyar veteményesekben

royal sluis

A Royal Sluis, eredetileg holland családi vállalkozásként indult márka, mára a világ minden táján a megbízhatóság szimbólumává vált. Az évtizedeken átívelő történetében a magyarországi piacon is keresztülhúzódik, és a Royal Sluis Magrovet az első nyugati-magyar vegyes vállalatok között alakult meg az 1980-as években. Az évtizedek során kialakult hagyományok és az innováció ötvözése teszi ezt a márkát a vetőmagok területén kiemelkedővé.

A hazai piacon való megjelenés új szakaszát a 2013-as év hozta el a Royal Sluis Magrovet számára. Ebben az évben teljes megújulás történt, új fajtákkal és megjelenéssel, ugyanakkor megtartva a márkanév hagyományait. A cég központi telephelye Kecskemétre költözött az M5-ös autópálya mellett, ezáltal könnyen elérhetővé vált az ország minden pontjáról.

A veteményeskertekben termesztett zöldségek sikerének alapfeltétele a megfelelő környezeti feltételekhez illő, könnyen termeszthető, jó termőképességű fajta. A Royal Sluis Magrovet kínálatát és vetőmagjait a kiváló minőség jellemzi, ahol a holland minőségi sztenderdeket olyan fajtákkal ötvözik, amelyek tökéletesen illeszkednek a magyar viszonyokhoz.

A cég minőségbiztosítási eljárása kiterjed az ellenőrzött termelésből származó vetőmagok minőségének szigorú ellenőrzésére. Ezek a magok a csíravédő tasakba, majd a külső tasakba kerülnek, és rendszeresen újra ellenőrzik, hogy a folyamatos és megbízható minőséget biztosítsák. A romló csíraképességű tételeket azonnal visszahívják, így garantálva a vevők számára a legmagasabb minőséget.

A Royal Sluis vetőmagok új kínálatát a forgalmazásban szerzett sok éves tapasztalat alapján állították össze, figyelembe véve a piaci igényeket. Ez a kínálat nem csupán a termelők számára az ideális választást kínálja, hanem azt is hangsúlyozza, hogy a saját zöldségeskert gondozása nemcsak tartalmas elfoglaltság, hanem az egész család számára egészséges élelmiszert biztosít. A Royal Sluis Magrovet nem csupán egy vetőmag márka, hanem a hagyomány és minőség szinonimája a magyarországi veteményeskertekben.

Vélemény, hozzászólás?

error: A tartalom védett!